Användarvillkor Fraktpolicy

På Yankee Clocks® skickas varje beställning med omsorg. Vårt mål är att erbjuda dig de bästa leveransalternativen, oavsett var du bor.

Våra produkter skickas direkt från våra internationella lager (USA, Kanada, Kina, Spanien och Frankrike) och levereras till din dörr eller till ditt lokala postkontor (beroende på paketets storlek och frakttjänstens tillgänglighet). För att bibehålla högsta kvalitet och exklusivitet bör din beställning anlända inom en till fyra veckor. Denna uppskattning kan variera beroende på de aktuella omständigheterna för din beställning, t.ex. Covid-19 eller översvämningar.

 

 

Betalningsmetod

Tidsfrister för leverans

Försändelsekostnader

Operatör

Standardleverans

1 till 4 veckor

Gratis

Postnl | Postnord

Säker leverans – Förlust/stöld/brott

1 till 4 veckor

49 kr

Postnl | Postnord

 

Viktiga anmärkningar

  • Ovanstående leveranstider och beräknade leveranskostnader gäller endast inom Sverige. Fraktkostnaderna debiteras enligt leveranslandet.
  • Ovanstående beräknade leveranstider tar inte hänsyn till eventuella förseningar orsakade av leverantörer, serviceavbrott och dåligt väder.
    Leveranstiderna tar inte hänsyn till arbetsdagar. Leverans- och avsändningsdatum omfattar därför inte helger och helgdagar.
  • Kunderna är individuellt ansvariga för eventuella tullavgifter som kan tillkomma när paketet passerar en gräns. Yankee Clocks® har ingen kontroll över dessa avgifter och ansvarar inte för åtgärder som vidtas av tullen eller frakttjänsterna.
  • Yankee Clocks® ansvarar inte för produkter som hålls kvar i tullen.
    När paketet har skickats är det endast frakttjänsten som är ansvarig för paketet. Om det uppstår en försening eller om din beställning går förlorad under transporten är vi därför inte ansvariga. Vi gör dock vårt bästa för att hjälpa dig att hitta den. Vid säker leverans skickar vi dig en ny produkt eller återbetalar dina pengar.

Vår kostnadsfria leverans

I vår onlinebutik kan du njuta av högkvalitativa klockor till rimliga priser eftersom vi anser att alla borde ha en väggklocka av hög kvalitet för sin heminredning. För att uppnå dessa priser har vi valt en längre leveranstid än vanligt för att du ska kunna få en väggklocka utan extra kostnad, samtidigt som du får en säker och kvalitativ leverans.

Hur gjorde vi det?

Det är enkelt, när du betalar för snabb leverans till ett ofta högt pris går dessa avgifter till den tjänst som tar hand om den brådskande och prioriterade leveransen av ditt paket. De företag som erbjuder denna tjänst behöver naturligtvis pengar för att kunna bedriva sin verksamhet. Dessa extra kostnader betalas av dig och påverkar därför priset på den produkt du köper.

Kontaktuppgifter

Det är kundens ansvar att ge oss en fullständig och korrekt leveransadress när du gör en beställning.
Om leveransadressen skiljer sig från faktureringsadressen, ange detta när du gör din beställning.

Frågor och förseningar

Om din beställning är försenad eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss för att diskutera saken med vårt team.